Language Versions


Read more on the book:

Latest tweets


mimirmusing
@mimirmusing:
RT @kncukier: Yes; a very thoughtful look at it. RT @Viktor_MS: Thank you to @mimirmusing for a nice review of #BigData book http://t.co/qJzFLONvm8
73 months ago


© Big Data - Website by Matuvu.nu

De Big data-revolutie

Amazon raadt ons boeken aan, LinkedIn raadt ons banen aan en TomTom hoe om een file heen te rijden. Met dezelfde technologie berekent Google hoe virussen zich verspreiden, Twitter wie de verkiezingen gaat winnen en Shell waar ze het best naar olie kunnen boren.

Aan de basis van deze ontwikkeling staan de explosieve groei aan digitale gegevens en de steeds krachtigere algoritmes waarmee we de gegevens onderzoeken. Het is inmiddels mogelijk om patronen en verbanden te ontdekken die het menselijk denkvermogen ver te boven gaan. In de toekomst – sneller dan we denken – zullen we op deze manier ook berekenen welke behandeling een patiënt moet krijgen, waar een inbraak gaat plaatsvinden en wie in aanmerking moet komen voor een promotie. We staan aan het begin van de big data-revolutie. En volgens experts gaat dit een grotere impact hebben op onze levens dan het internet.

De big data-revolutie beschrijft een van de belangrijkste ontwikkelingen waar wij, onze kinderen en kleinkinderen, mee te maken krijgen. Voor eenieder die goed op de hoogte wil blijven van maatschappelijke en technologische ontwikkelingen is het verplichte kost.

Publicatie Info

Uitgever: Maven Publishing
ISBN: 9789490574901
Verschijnt: 11 April
Prijs: 22 euro
Bestellen kan via deze link

Koop het book hier:

maven

© Viktor Mayer-Schönberger & Kenneth Cukier – Website by Matuvu

Buy the book now!


The book is available in several bookstores worldwide.